maanantai 5. maaliskuuta 2018

Tunturin valloitus


DSC_0011
DSC_0066
DSC_0012
DSC_0017
DSC_0068

     Pari päivää sitten heitimme murun kanssa karvalakit päähän ja lähdimme pienelle kelkkaretkelle. Määränpäänä tunturi, jossa olen aina halunnut käydä. Se on niin korkea että näkyy joka paikkaan, joten arvelin että sieltä myöskin avartuisi huikeat maisemat. Reissu ei kuitenkaan ollut kovin taianomainen.
     Minulla oli flunssa, joten oloni ei ollut kovin kummoinen. Painatimme kahdestaan menemään kelkalla, joka on yhden istuttava. Jäimme ainakin 3 kertaa kiinni ja suunnilleen saman verran enemmän taisi päästä kirosanoja.Ylös lopulta päästyämme mielemme valtasi ensin ihastus ja sitten pienoinen pettymys. Tykkypuut olivat hurjan kauniita, mutta peittivät suurimman osan maisemasta. Kaunista siellä kyllä oli, mutta tosiaan maisemat olivat ikävästi peitossa. Pysähdyimme teelle ja valokuvia ottamaan. Kumpaakin nauratti vähän epäonninen reissu. Sovimme jo uuden reissun ensi kesäksi, josko silloin puut eivät peittäisi maisemaa, haha.
     Illalla tuntui jo siltä että koko reissu oli kaiken sen vaivan arvoinen.Saimmehan kokea pientä seikkailua ja viettää aikaa yhdessä. Päivä kääntyi lopullisesti hyväksi, kun monsters -kappale valittiin suomen euroviisuksi. Lisäksi varasimme kylpyläloman tämän kuun loppuun.

DSC_0047
DSC_0070
DSC_0157
DSC_0171
DSC_0178

DSC_0058
DSC_0071
DSC_0062
DSC_0072

     Tänään olen sairastellut eli viettänyt aikani netflixin, kirjan ja jäätelön parissa. Aurinko paistaa täysin pilvettömältä taivaalta, ja ulos tekisi mieli, mutta taidan suosiolla vielä tänään löhöillä yövaatteet päällä sohvalla. Muuten menee koko kevät sisällä kun saa jonkun keuhkoaivokorvavarvaskuumetaudin. Pahoittelut epäselvästä ja huonolla huumorilla varustetusta tekstistä, ymmärrätte varmaan millaista on olla kuumeessa, haha.

     Ihanaa päivää, nauttikaa keväästä! Ja muistakaa levätä jos olette kipeänä.

1 kommentti: