sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Luukku 16 - Lahjaideat tv-sarjoista osa 2


Hei! Huomenna on tarkoitus lähteä tekemään viimeisiä lahjaostoksia ja joidenkin lahjat ovat vielä suuri kysymysmerkki. En varmasti ole ainoa, joka vielä tässä vaiheessa pohdiskelee päänsä puhki, miettien täydellisiä lahjoja läheisilleen. Onneksi tv-sarjoista voi poimia vinkit suoraan ilman sen kummempia pähkäilyitä. Tässäpä teille siis listaa, joka (jostain kumman syystä) on frendit -painotteinen, hehe. 

Käytännölliset lahjat, jokapäiväiseen käyttöön 

Joey ja Chandler eivät ehtineet lahjaostoksille ajoissa, ja erään huoltoaseman ollessa vielä auki, hankkivat he sieltä joululahjat muille. Rachel sai tuulilasinpyyhkimet ja autotuoksun, Phoebe wc:n istuinsuojia, Ross pari tölkkiä limonadia ja Monica kondomeja. Hieman hassuja lahjoja, mutta voimme silti oppia näistä jotain: hyvän lahjan ei aina tarvitse olla tarkkaan harkittu. Käytännölliset lahjat ovat varmasti saajansa mieleen. Mieti mitä ystäväsi tekee päivittäin tai useita kertoja viikossa ja suunnittele lahja sen mukaan. Onko ystäväsi innokas saunoja? Mitä jos tekisit hänelle saunaboxin, joka sisältää kaikkea saunomisen liittyvää tavaraa, kuten pyyhkeen, saunatuoksun, pesusienen ja saippuaa.


Lahja, jota henkilö on aina halunnut, muttei ole sitä koskaan saanut

Mieti mitä lahjan saaja on aina toivonut tai aikonut hankkia, mutta silti jostain syystä tavara on jäänyt saamatta. Onko hän halunnut aina käydä jonkun artistin keikalla, tai kokeilla uusinta uutta siivousmoppia? Osta jotain, mistä hän on aina haaveillut, kuten Phoebe pyörästä, jota ei koskaan lapsena saanut. Ross oli kultainen, kun osti hänelle sellaisen, vieläpä Phoeben lempi väreissä ♡


Tee suuri teko, joka merkitsee paljon lahjan saajalle

Lahjoita hyväntekeväisyyteen, tee vapaaehtoistyötä, mitä tahansa mistä yhteiskunnasta huolehtiva läheisesi on innoissaan. Tätä lahjaa hän takuulla arvostaa. Phoebe oli kauhuissaan, kun vanhat kuuset menivät silppuriin, joten hänen ystävänsä yllättivät hänet pelastamalla näitä kuusia ja tuomalla ne omaan kotiinsa ystävänsä iloksi.


Anna jotain, missä käytät omia taitojasi

Phoebe sävelsi ystävilleen oman joululaulun, ja esitti sen heille. Oletko sinä taitava käsistäsi tai osaatko laulaa kuin satakieli? Askartele itse lahjoja oman osaamisesi mukaan. Maalaa, piirrä, nikkaroi. Neulo villasukat tai kirjoita pieni runo. Lahja voi olla myös tekijänsä näköinen ☆




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti