maanantai 3. joulukuuta 2018

Luukku 3 - Joululahjaideat tv-sarjoista


Joululahjaideat tv-sarjoista osa 1 
     Puuttuuko sinulta vielä joululahjat? Etkö osaa päättää, mitä hankkisit äidillesi, puolisollesi tai ystävällesi tänä vuonna? Ei hätää! Listaan joulukuun mittaan blogini kalenteriin lahjavinkkejä, sekä humoristisia (lähinnä vitsiksi tarkoitettuja), että varteenotettavia monista katsomistani sarjoista. Olen oikea tv-sarjojen fani, ja tällaisia postauksia minulta voi vastaisuudessakin odottaa.
     Hypätään nyt listan kimppuun. HUOM! Sisältää juonipaljastuksia.

Järjestä yhteistä aikaa ja toteuta toisen joulutoiveet
Serena toivoi joulukuusta ja Dan lumisadetta sekä yhteistä aikaa. Molemmat saivat mitä toivoivat, eikä lahjoihin tarvinnut kuluttaa koko omaisuutta. Sen lisäksi, että kohtaus oli erittäin romanttinen, antoi se myös hienon opastuksen lahjojen suhteen - Hyvään lahjaan ei aina tarvitse käyttää paljon rahaa,riittää pieni vaivannäkö ja aika. 
Mieti mitä sinun läheisesi on joulun alla toivonut. Kenties lenkki- tai siivouskaveria, yhteistä aikaa, kiireetöntä joulua tai kaunista joulukotia? 


Hanki jotain, millä on toiselle oikeasti merkitystä, jotain jolla on tunnearvoa
Kuvassa Rachel pitelee Rossilta saamaansa korua, joka on tismalleen samanlainen kuin hänen mummollansa. Tämä on yksi niistä lahjoista, jotka kertovat välittämisestä. Lahjan saaja tietää, että olet todella nähnyt vaivaa lahjan eteen, ja että tunnet henkilön paremmin kuin hyvin.


Hanki jotain, mikä liittyy hänen harrastuksiinsa
Lahja ei voi mennä mönkään, jos se liittyy saajansa lempi harrastukseen. Ota mallia Summerista, joka pukeutui Sethille sarjakuvahahmoksi, tai Annasta, joka teki itse sarjakuvan samaiselle miehelle. Jos mielesi ei tee keikistellä hepenissä tai piirrustuskätesi on kaikkea muuta, kuin vakaa, keksi jotain muuta. Miten olisi vaikkapa varuste/tarvikesetti, meikkejä, treenivaatteita, kirjoja taikka elokuvia.






Anna jotain, josta molemmat pidätte
Marissa antoi Ryanille cd-levyn, johon hän oli polttanut lempi biisejään. Tässä oiva vinkki jo itsessään, mutta lahja voi olla muutakin kuin levy. Mieti, mitä teillä on, tai mitä voisitte tehdä yhdessä. Onko teillä yhteisiä harrastuksia? Mieti lahja sen perusteella, mistä pitäisitte molemmat. Tämä ei ole itsekästä, vaan viestii lahjan saajalle siitä, että hänen seuransa kelpaa ja teillä on jatkossakin yhteistä tekemistä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti