keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Luukku 19 - Joulukuulumiset



     Hei! Tämä viikko on ollut yhtä hullunmyllyä, ja koko ajan on saanut olla jossakin menossa pää kolmantena jalkana. Ja arvatkaas mitä siitä on syntynyt... No tietysti joulustressi!

#trainingwithilonadiet

     Eilen, kun aloittelin yhdessä huoneessa joulusiivousta, tulikin yllättäen lähtö Sodankylään poroa hakemaan. Mietittiin tuossa yksi päivä, että mikä on pisin reissu poroja hakiessa, ja tämä oli nyt sitten se kaikkein pisin - n. 370 Km reissu tuli tehtyä. 
     Kyseessä oli minun nimikko hirvaani, josta olimme suunnitelleet jopa ajoporoa ja pitihän se tietysti hakea kotiin reissultaan. 
     Siivous jäi siis tekemättä, eikä liioin tänäänkään sille jäänyt aikaa. Ajoimme koko päivän poroja ja tälläkin hetkellä istun autossa, tulossa hakureissulta. Ehdin kuitenkin tehdä treenit ja leipoa elämäni ensimmäiset joulutortut. 
     Kuten jo mainitsin, minulle on iskenyt pienoinen joulustressi. Vaikka olen aloittanut valmistelut jo hyvissä ajoin, tuntuu silti siltä, että aikahan tässä meinaa loppua kesken. Onneksi tämä on vain lievää panikointia, eikä kaikkia hommia ole aivan pakko ehtiä tekemäänkään. Täytyy yrittää pysyä positiivisena. Kyllä kerkeen vielä valmistella joulua ja ei haittaa vaikka en kerkeäisikään. Nyt saunomaan ja nukkumaan!

Viime keväinen kuva minun vuonelosta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti